Termékek Menü
0

Todi bútortervező

Csak annyi kell tenned, hogy kiválasztasz egy színt a palettáról, rákattintasz az egérrel és már színezheted is kedvedre a bútorokat!

Mikor válasszam a Todi Kaméleon Bútorcsaládot?

  • Ha szeretem az egyedi stílust és design-t, itt a tökéletes megoldás. Egyedileg választhatom ki bútoraim stílusát, variálhatom színvilágát, egyediségét. El tudsz képzelni egy 1 ajtós 3 fiókos pelenkázószekrényt, ahol mind a 3 fiók más színű? A bútor vázszerkezete juhar bútorlap, így jól kombinálható vele bármilyen színű ajtó/fiók/ágyvég.
  • Ha fiú gyermekem születik és hozzáillő színvilágot választok, majd a második gyermekem kislány lesz vagy fordítva, csak a bútor színezett lapjait kell kicserélnem. Ha ellátogatsz boltunkba, élőben variálhatod bútoraidnak színeit.
  • 140*70-es babaágy jellemzői: A laminált bútorlapból készült alkatrészek élei 2 mm vastag Pvc-vel (un.: Abs) kerülnek élzárásra, melyek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal magasabb élettartamot biztosítanak. A matracot tartó fekvőrácsot bükkfa keretre épített 8 mm vastag nyír rétegelt lemez alkotja, melyet nem lakkozunk. Az oldalrácsok bükkfából készülnek, és egészségre ártalmatlan vizes bázisú lakkal vannak felület kezelve. A babaágy juniorággyá alakításához nincs szükség pótalkatrészek megvásárlására.
  • A babaszoba vagy gyerekszoba berendezésekor különböző színű bútorokat is fel lehet használni, mert nagyon sok általunk kínált szín harmonizál egymással. A kaméleon bútorcsaládot alkotó bútorok kérhetőek tetszés szerint összeválogatott színben, pld: a babaágy ágyvégeinek középső 1/3 része egy terméken belül is lehet különböző színű. A babaágyhoz külön garnitúra ágyvég betét is megvásárolható, így a megunt színek lecserélésével pillanatok alatt újjávarázsolható a babaágy és a babaszoba.

brumimaci.hu/todi-kameleon